937 625 153 / 687 741 124 info@fruitesmarenostrum.com

Som Distribuïdors

Per oferir les millors fruites, verdures i hortalisses de temporada, treballem amb els millors proveïdors. Això ens permet disposar d’un producte totalment adaptat a cada perfil de client. A més, a Fruites Mare Nostrum aconsellem als nostres consumidors sobre la temporalitat i d’altres aspectes nutricionals o culinaris.

Restauració

Som distribuïdors per a tota mena d’establiments de restauració, bars i restaurants.

Càmpings

Donada la localització de les nostres instal·lacions, entre els nostres clients es troben càmpings i cases de colònies

Escoles

Distribuïm les nostres fruites, verdures i hortalisses a escoles i llars d’infants contribuint en una dieta equilibrada i de qualitat pels més menuts de la casa.

Hotels

De la mateixa manera que contribuïm en una dieta equilibrada , oferim una gran varietat de fruites pels bufets , verdures i hortalisses per les cuines contribuint en una bona alimentació saludable.

Botigues

Del camp directament a la taula i quina millor manera que distribuint a les botigues – supermercats productes frescos i de qualitat.

Grans Distribuïdors

Els grans distribuïdors ens ajuden a poder abastir de la millor fruita, verdura i hortalisses tots els col·lectius.

Estem al teu costat

Ens caracteritzem per

agsdi-leaves

FRESCOR

Tots els nostres productes son frescos provinents de les millors collites, llestos per ser entregats cada dia directament a la cuina.

  agsdi-ribbon

  QUALITAT

  Sometem els nostres productes a controls exhaustius de qualitat per poder garantitzar la fiabilitat, ademés de la seguretat del consumidor final.

  agsdi-facebook-like

  SERVEI

  Comptar amb nosaltres com a proveïdor es sinonim de confiança.. Repartim diàriament, respectant l’horari, mitjançant una ruta controlada.

  agsdi-hand-watch

  ATENCIÓ

  De la mateixa manera que cuidem els nostres productes, també oferim una atenció personalitzada a tots i cadascun dels nostres clients.